З Днем Незалежності Україно!

2016-08-23

На білому світі є різні країни, де ріки, ліси і гаї, та тільки одна на землі Україна, а/Files/images/DSC06272.JPG ми її доньки й сини.

Напередодні головного свята України, Дня її Незалежності та в День прапора педагогічний колектив дитячого садочка влаштував для вихованців тематичний день «Я люблю Україну».

Одним з головних завдань дошкільної освіти є виховання у дітей любові до Батьківщини, шанобливого ставлення до родини, поваги до народних традицій і звичаїв, державної мови . Виховувати з малечі майбутніх патріотів освітянам допомагають різні заходи.

Вихователі дошкільного закладу почали свою роботу з розповідей про нашу державу, про державний прапор у доступній та цікавій дітям формі. Малята розповідали вірші про основний символ нашої держави – прапор. Вихованці середньої і старшої груп таночками, іграми, піснями та віршами показали, що вони не лише люблять рідну землю, а добре знайомі з її державними символами.

Колектив дитсадка сподівається, що завдяки подібним заходам маленькі вихованці виростуть справжніми українцями, котрі шануватимуть свою державу і робитимуть усе для її добробуту./Files/images/DSC06246.JPG/Files/images/DSC06234.JPG/Files/images/DSC06248.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 261

Коментарi