«Щедрий вечір, добрий вечір»

2017-01-13

/Files/images/P1060238.JPGВзимку, коли сніг вже давно вкрив своєю ковдрою подвір'я та стріхи хат, коли чудернацькі коштовні візерунки прикрашають вікна осель, у нашій країні відзначають два найбільші свята – Новий рік та Різдво. Ці свята пов'язані з великою кількістю традицій та народних звичаїв.

Український народ святкує Різдво. Це чудове свято, в якому з'єдналися християнські традиції з обрядовістю язичництва. Саме така єдність зробила це свято справді народним, веселим, таким, що запам'ятовується надовго.

13 січня традиційно проводилась зимова розвага, присвячена святкуванню Старого Нового Року у народному стилі. Такий формат проведення заходу, дає змогу дітям ознайомитися з народними зимовими обрядами: "водіння Кози", колядування, щедрування, а також навчитися водити давні хороводи і танцювати традиційні народні таночки та співати.
Українська розвага на Старий Новий Рік дуже подобається нашим вихованцям, тому що на таких заходах лунає колоритна українська народна музика, багато веселик і кумедних епізодів, підіймаючи настрій кожного року та дають змогу від душі посміятися. До участі у розвазі залучаються діти усіх вікових груп, що надає розвазі масовості і динаміки, а дітям - відчуття родинності та духовної єдності

/Files/images/KGcwvqPe0ig.jpg/Files/images/8PlxGN-nVc8.jpg/Files/images/P1060250.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 242

Коментарi