Методобєднання музкерівників

2017-03-30

/Files/images/20170330_114712.jpg


"Музична діяльність має, насамперед, хвилювати дитину, приносити їй радість. Тільки у життєрадісній атмосфері створюється ситуація розвитку дітей."
Альсіра Легаспі де Арісменді

30 березня в ДНЗ № 8 «Волошка» відбулося засідання методичного об’єднання музичних керівників дошкільних навчальних закладів міста «Заняття – провідна форма музично – освітньої діяльності дошкільників»

Засідання відкрила завідувачка дошкільного закладу Л.А.Топчієва , яка познайомила присутніх з планом роботи методичного обєднання. До уваги музичних керівників було представлено два заняття: тематичне музичне заняття в молодшій групі з використанням ІКТ «Весняна мелодія природи» музичний керівник Головань О.С. та комплексне музичне заняття в старшій групі «Подорож у Країну Музики» музичний керівник Зубко О.О. , облаштовано виставку музичних інструментів «Музичний інструмент своїми руками»

Всім присутнім було цікаво взяти участь в діловій грі «Музичні посиденьки», а в творчому конкурсі муз.керівники мали змогу проявити власні здібності та креативний потенціал, виготовивши шумові музичні інструменти для оркестру та загравши на них.

Підбиваючи підсумки роботи, завідувач наголосила на важливості проведення подібних заходів для підвищення професійного зростання педагогів та побажала учасникам творчих успіхів, наснаги, нових і цікавих ідей

/Files/images/SAM_1081.JPG/Files/images/SAM_1125.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 369

Коментарi